Prins cu șapte kilograme de canabis, un tânăr a fost arestat preventiv (FOTO)

0
929

UPDATE:  Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Arad, au depistat un tânăr în timp ce comercializa droguri de risc.

La data de 22 septembrie a.c., în cadrul unei acțiuni organizate de polițiștii de combatere a criminalității organizate, a fost depistat în flagrant delict un tânăr, de 26 de ani, din Arad, în timp ce comercializa droguri de risc.

Totodată, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție la locuințele deținute de tânăr, fiind descoperite și ridicate, în vederea confiscării, 6,704 kg. de cannabis, 175,76 grame pulbere de culoare albă (amfetamină), 13.000 de lei și 50 de euro.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

În data de 23 septembrie a.c., magistrații Tribunalului Arad au emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

 

Un alt traficant de droguri a ajuns după gratii, el fiind prins deținând cantitatea de șapte kilograme de canabis, droguri ce au fost descoperite de polițiștii de la „Crimă Organizată”, în urma unor percheziții ce au avut loc la Arad. Așadar, procurorii DIICOT l-au prezentat pe acesta judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

În baza art. 226, raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea de arestare preventivă formulată de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad, în dosarul nr. 102 D/P/2020 şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Mura Călin Paul – pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 23 septembrie 2020, până la 22 octombrie 2020, inclusiv. Respinge cererea inculpatului Mura Călin Paul, de a lua măsura arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. În baza art. 272 Cod procedură penală dispune virarea din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Arad a sumei de 313 lei, reprezentând onorar pentru avocat din oficiu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 23 septembrie 2020, ora 13:00”, se arată în soluția Tribunalului Arad.

În luna august a acestui an, el a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru același tip de infracțiuni. Potrivit unor surse, Călin Mura este iubitul uneia dintre fetele condamnate în dosarul fraților Nyeki.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.