Prins de jandarmii arădeni, după ce a șterpelit telefoane mobile și dispozitive IQOS de la două tinere aflate la terasă, pe Ștrand (video)

0
352

Joi după amiază în jurul orei 16.00, în urma unui apel la 112, echipajul de Jandarmerie aflat în serviciu a fost direcționat pe Ștrandul Neptun, unde două tinere au reclamat faptul că, în timp ce se aflau la o terasă, un bărbat de aproximativ 34 de ani, profitând de un moment de neatenție, le-a sustras două telefoane mobile și două dispozitive IQOS. Cele două tinere le-au oferit jandarmilor semnalmentele presupusului autor.

Jandarmii au plecat în căutarea persoanei descrise și în scurt timp, aceasta a fost identificată în incinta ștrandului, nu departe de locul în care s-ar fi petrecut fapta.

În urma verificărilor efectuate, bunurile declarate sustrase au fost descoperite într-o borsetă pe care bărbatul o avea asupra sa. 

„Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform prevederilor Codului Penal. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părților vătămate”, a transmis Jandameria Arad.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.