Trei bărbați au fost prinși trafic în trafic în timp ce conduceau fără permis sau sub influența alcoolului. Aceștia au fost „premiațicu dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimuș circulației rutiere.

Prima persoană a fost un bărbat din Ineu, depistat ieri, în trafic, de polițiștii orașului. Acesta are vârsta de de 28 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate. El a fost prins în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât și recoltarea de probe biologice.

Un al doilea tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Șeitin, a fost depistat de polițiștii Secției nr. 2 Rurală Arad în timp ce conducea un moped neînregistrat și, pe lândă asta, el nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe D.J. 709 B, pe raza localității Șeitin.

Al treilea bărbat a crezut că o plimbare cu mopedul nu strică nimănui, doar că acesta a fost prins tot fără permis de conducere, de polițiștii Secției 9 Rurală Sebiș. Tânărul de 25 de ani, din Măderat, conducea un moped pe D.J. 792 C, pe raza localității Cuied.

Recomandările redacției