Un tânăr din Brașov a comis infracțiunea de complicitate la furt calificat, lucru care teoretic trebuia să îl bage la închisoare. Nu se știe cum și de ce, dar acesta a reușit să rămână totuși în libertate încă o perioadă. Pentru că a reușit acest lucru, el a încercat să scape de tot de închisoare și, cu speranța că dacă a reușit cândva să iasă din țară și nu a fost găsit, acesta și-a făcut drum înapoi spre granița de la Nădlac.

Așadar, a plecat dintr-o lovație necunoscută de noi către Nădlac și, spre fericirea lui, nu a fost oprit pe drum. Cu toate acestea, chiar dacă a reușit să parcurgă mai mulți kilometri până la Nădlac, el a uitat să mai ia în calcul controlul ce se face la frontieră și că poate de această dată va fi identificat.

Ajuns la graniță în data de 27 august 2019, în jurul orei 04.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, acesta n-a avut altă variantă decât să se prezinte pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare in România. cetăţeanul român G.M., în vârstă de 22 de ani, domiciliat în judeţul Braşov.

În urma efectuării verificărilor specifice, G.M., cetățean român, în vârstă de 22 de ani și domiciliat în Brașov a fost luat în vizorul poliţiştilor de frontieră care au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârșirea infracţiunii de complicitate la furt calificat, având de executat doi ani de închisoare.

Astfel, cursa tânărului brașovean s-a încheiat la intrarea în țară de unde a plecat cu polițiștii care se vor ocupa de cazul lui și care îl vor trimite cel mai probabil în închisoare.

Recomandările redacției