Prins la Vama Nădlac II cu mașina care trebuia să fie confiscată

0
419

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat o autoutilitară marca Fiat, în valoare de 16.000 de euro, căutată de autorităţile din România. La volanul acesteia se afla un bărbat care, din spusele lui, nu avea nici o idee că mașina este căutată de către autorități.

În data de 04.05.2019, în jurul orei 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II- Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român R.M. în vârstă de 43 de ani, la volanul unei autoutilitare marca Fiat, înmatriculată în România.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat, pentru mijlocul de transport în cauză, un certificat de înmatriculare emis de autorităţile române. În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din România în data de 15.04.2019.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă de faptul că autovehiculul este căutat de autorităţi.

În cauză, mijlocul de transport, în valoare de 16.000 de euro, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.