rutierePoliţiştii arădeni au depistat, zilele trecute, mai multe persoane care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Colegii mei de la Ordine publică l-au identificat în trafic pe Vasile N., care conducea unautoturism marca Opel Zafira, iar, la verificările efectuate, s-a constatat că maşina avea numerele provizorii expirate. De asemenea, oamenii legii de la Postul de Poliție Pilu l-au depistat, pe DN 79/A, între localitățile Vărșand și Pilu, pe Manuel S., de 22 ani, din aceeaşi localitate.Bărbatul circula cu un autoturism marca Ford Escort, fără a poseda permis de conducere de nici o categorie, ne informa comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Un caz mai deosebit a fost depistat de poliţiştii din cadrul Postului Șimand,aceştia depistându-l, în trafic, pe D.N. 79, în localitate, pe G. Gabor, în vârstă de 38 de ani, domiciliat în Ungaria.

Bărbatul conducea un autoturism marca BMW, iar la verificările efectuate s-a constatat că acesta a mai fost sancţionat contravenţional pentru depăşirea limitei de viteză, pe D.N. 79şi pentru lipsa permisului de conducere. Ulterior, în bazele de date, s-a constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat pentru depăşire neregulamentară.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe teritoriul României.

Recomandările redacției