Prins la volan și fără permis de două ori în aceeași zi

0
861

Un tânăr care nu s-a mai obosit să-și ia permisul a fost prins de mai multe ori în timp ce se plimba cu mașina. Este vorba despre un timișorean de 22 de ani căruia nu i s-a părut nimic înneregulă în momentul în care a urcat la volan fără să aibă permis de conducere.

Astfel, el a fost prins de polițiștii Biroului Rutier, ieri, în trafic. La acea, tânărul domiciliat în județul Timiș se afla pe strada Romul Veliciu și conducea fără prea multe griji și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.

Surpriza este însă alta. Câteva ore mai târziu, polițiștii au zărit același tânăr, tot la volan, dar prin altă zonă. Așadar, după câteva ore, tânărul a mai fost o dată depistat de polițiștii Biroului Rutier în timp ce conducea același autoturism pe Bulevardul Revoluției. Și de această dată, cu speranța că el a reținut că este ilegal ceea ce face, pe numele lui a fost întocmit încă un dosar penal pentru conducere fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.