infractiuniUn hunedorean a fost prins de poliţişti pe strada Ady Endre din municipiu, conducând tractorul furat, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au depistat în trafic mai multe persoane care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Pe strada Ady Endre, din municipiu, poliţiştii au depistat marţi seara, în jurul orei 23.00, un bărbat, de 62 de ani, din judeţul Hunedoara, în timp ce a condus un tractor neînmatriculat şi o semănătoare pentru cereale, fără a deţine permis de conducere. Din verificările efectuate, s-a stabilit că bărbatul, ar fi sustras tractorul şi semănătoarea, aparţinând unui bărbat la care acesta era angajat, de pe un câmp din zona cartierului Sânicolaul Mic, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5.000 de lei. În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1,05 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Tot pe raza municipiului, pe Bulevardul Revoluţiei, a fost depistat în trafic, un bărbat de 36 de ani, în timp ce a condus un autoturism, având o alcoolemie de 0,54 mg./l. alcool pur în aerul expirat. În ambele cazuri s-a dispus recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii au depistat în trafic, pe raza localităţii Sebiş, un bărbat de 58 de ani, în timp ce a condus un autoturism, având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, hunedoreanul fiind cercetat şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Recomandările redacției