Prinsă în flagrant de polițiști cu 2.600 de țigări de contrabandă

0
848

Problema comercializării țigărilor susceptibile a proveni din contrabandă este una foarte serioasă în Arad, fiind prinse tot mai multe persoane în diferite zone ale orașului în timpul vânzărilor ilegale, cele mai vizate fiind Piața Mihai Viteazul și zona Fortuna.
Astfel, Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu cei ai Biroului de Ordine Publică au prins în flagrant delict, în 19 august, în Piața Mihai Viteazul din municipiul Arad, o femeie de 41 de ani, din Arad, în timp ce îi preda unui bărbat de 42 de ani, din Arad, 30 de pachete de țigarete susceptibile a proveni din contrabandă.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, într-un stand de vânzare cu loc de depozitare, se mai află și alte țigări de contrabandă, în urma deschiderii acestuia fiind găsite 2.600 de țigarete (130 de pachete) netimbrate sau timbrate necorespunzător.
Țigările, un telefon mobil și aproximativ 1.803 lei au fost ridicate și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.
Cei doi, bărbatul și femeia în cauză fiind reținuți pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.