Prinși cu țigarete în valoare de aproape un milion de euro

0
481

O cantitate uriașă de țigarete a fost sustrasă miercuri după ce acestea au fost depozitate ilegal în două microbuze și o autoutilitară. Pentru că exista o suspiciune de acest gen, polițiștii au făcut rost de mandatul de cercetare de care aveau nevoie și au pornit spre locația în care se aflau acestea, mai exact, pe strada 6 Vânători.

Acolo, polițiștii orașului Nădlac, împreună cu cei ai orașului Pecica, Biroul de Ordine Publică, Secțiile 1 și 2 Rurală Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au depistat un depozit de țigarete de contrabandă.

Aceștia s-au deplasat la sediul unei societăți comerciale de pe strada 6 Vânători de municipiu, unde, în cele două microbuze și o autoutilitară exista au reușit să găsească peste 350 de baxuri de țigarete de diferite mărci.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad a dispus efectuarea cercetării la fața locului, în autovehicule fiind depistate mai exact 3.540.000 de țigarete (354 de baxuri) de diferite mărci, netimbrate și timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă, în valoare de aproximativ 800.000 de euro.

Țigaretele au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, și urmează să fie identificate persoanele implicate în acest caz, în vederea tragerii acestora la răspundere penală pentru infracțiunea făcută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.