Prinși în flagrant cu canabis, la Zărand

0
555

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au prins în flagrant delict, în data de 15 martie a.c., un bărbat, de 39 de ani, din  Zărand, care, împreună cu un bărbat, de 56 de ani, din localitatea Sintea, ar fi comercializat canabis pe raza localității Zărand.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la locuințele celor doi, a fost descoperit un kilogram de canabis, provenit din Spania, în vederea comercializării.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, iar, la data de 16 martie, magistrații Tribunalului Arad au dispus arestarea acestora pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc și trafic de droguri de risc în formă continuată.

În baza art. 226, raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad în dosarul nr. 23 D/P/2019 şi dispune arestare preventivă a inculpaţilor: L.M. şi C. A., pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 16.03.2019 și până la data de 15.04.2019 inclusiv. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art.272 Cod procedură penală dispune virarea sumei de 1252 lei, din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Arad reprezentând onorariu avocat din oficiu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 16.03.2019, ora 11,30,” se arată în soluția Tribunalului Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.