Poliția Română depistează în timpul unei patrulări mai multe persoane care nu circulă conform legii. Și zilele trecute au fost observate astfel de persoane, care s-au ales cu dosar penal.  

Polițiștii Secției Rurală Arad au depistat ieri, în trafic, un bărbat de 37 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 682, pe raza localității Fântânele. În urma controlului documentelor autoturismului, s-a constatat că numărul de înmatriculare este atribuit unui alt vehicul decât cel condus. A fost întocmit un dosar penal.

Pe raza localității Măderat a fost identificat un autoturism care, la intersectarea cu autospeciala de poliție a parcat brusc și a stins farurile. Doi bărbați au făcut schimb de locuri, astfel că la volan a fost depistat un tânăr de 28 de ani, din Măderat, celălalt ocupant al autoturimului fiind un bărbat de 34 de ani, din aceeași localitate, fără permis de conducere, care emana halenă alcoolică. Bărbatul de 34 de ani a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și recoltarea de probe biologice, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis și refuzul recoltării de mostre biologice.

Recomandările redacției