Ezgi_Eyuboglu_gurbey_ileriPoveştile de dragoste, intrigile şi geloziile din „Suleyman Magnificul” sunt cunoscute de toţi admiratorii serialului, însă ceea ce puţini ştiu este faptul că pe platoul de filmare s-a născut o idilă.

Actriţa Ezgi Eyuboglu, interpreta printesei Aybige din „Suleyman Magnificul” trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de interpretul prinţului Mehmet, fostul model Gurbey Ileri.

Ezgi şi Gurbey s-au cunoscut pe platourile de filmare şi, potrivit apropiaţilor, sunt împreună de aproape nouă luni. „Sunt foarte fericit alături de Ezgi. Ador la ea faptul că este o fată deşteaptă şi, în acelaşi timp, simpla, fără fiţe. De fapt, cel mai important lucru la noi doi este că nu ne pretindem a fi altfel decât suntem”, a povestit de curând interpretul prinţului Mehmet.

„Iubita mea m-a cucerit cu zâmbetul. Un zâmbet sincer mă dezarmează întotdeauna”, a mărturisit actorul Gurbey Ileri despre superba lui logodnică lui, de altfel, şi participantă la Miss Turcia.

În serial, Ezgi Eyuboglu o interpretează pe prinţesa Aybige, nepoata sultanei-mamă, este îndrăgostită de Bali Malkocoglu (interpretat de Burak Ozcivit), şeful slugilor din serai, în timp ce Gurbey Ileri a primit rolul prinţului Mehmet (cel mai mare dintre copiii cuplului Suleyman-Hurrem) la maturitate.

Şi alte cupluri s-au îndrăgostit în serialul „Suleyman Magnificul”

O vreme, şi actorii Okan Yalabik (Ibrahim) şi Selma Ergeç (Hatice) au format un cuplu. S-au îndrăgostit unul de celălalt la începutul primei serii a lui „Suleyman Magnificul”, în 2011, însă povestea lor de iubire nu a durat prea mult, pentru că delicata Selma Ergeç, de altfel o femeie de casă, dornică să îşi întemeieze o familie, nu a mai reuşit să suporte stilul de viaţă dezordonat al lui Okan, care adora să iasă în cluburi şi să petreaca până în zori.

De asemenea, zvonuri au existat şi în ceea ce-i priveşte pe actriţa Filiz Ahmet, odalisca Nigar, şi Engin Günaydin, actorul care îl joacă pe Gul-Aga sau în cazul „sulatnului” Halit Ergens şi a frumoasei Hurrem.

Serialul turcesc „Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii” descrie domnia unuia dintre cei mai faimoşi sultani ai Imperiului Otoman, Suleyman Magnificul (1520-1566), prezentând cuceriri militare, intrigi de palat şi rivalităţile din harem. Milioane de telespectatori urmăresc cu sufletul la gură acest serial, în fiecare săptămână, în Turcia, în ţările din regiunea Maghreb, dar şi în cele din Europa de Est, unde această producţie a fost vândută. Serialul „Suleyman Magnificul” este difuzat în România de postul de televiziune Kanal D.

SURSA: Libertatea.ro

Recomandările redacției