Complicate sunt căile dragostei. Prinţesa Martha Louise a Nor­vegiei a divorţat de soţul cu care a fost căsătorit timp de 15 ani, în anul 2017 și se pare că și-a regăsit nu doar libertatea, ci și iubirea adevărată. Un lider spiritual misterios a furat inima prinţesei, scrie Click.
Prințesa Martha Louise a Norvegiei este o figură atipică, deținând o pagina perso­nală pe un cont de socializare și având curajul să se confrunte cu privirile nedumerite ale celor din jur atunci când a decis, în urmă cu doi ani, să divorțeze de cel care i-a fost soț timp de 15 ani și se pornească într-o călătorie de regăsire a sinelui.
Se pare că decizia de a divorța de Ari Behn a fost cea mai potrivită pe care o putea lua, căci Martha Louise și-a găsit sufletul-pereche în persoana unui șaman și lider spiritual, care crede în puterea meditației și a karmei.
Martha este mama a trei copii și o femeie împlinită, judecând după cuvintele pe care le-a scris despre cel care i-a readus zâmbetul pe buze, relatează dailymail.co.uk.
Prințesa Martha Louise a vorbit despre calitățile șamanului și cum a reușit să o cucerească într-o clipită. „Mi-a schimbat viața, așa cum continuă să schimbe viețile atâtor oameni. M-a făcut să rea­lizez că există iubire necondiționată pe planeta aceasta. Mă acceptă așa cum sunt fără să îi fie frică. Mă simt fericită și binecuvântată pentru faptul că este iubitul meu.”
Durek se crede punte către lumea de dincolo
Iubitul prințesei se consideră un ghid spiritual și un adevărat vindecător. Mai mult decât atât, bărbatul susține că poate opri procesul îmbătrânirii prin accesarea atomilor din interiorul corpului uman. Șamanul este bun prieten cu actrița Gwyneth Paltrow și nu de puține ori a vorbit public despre puterea sa de a înlătura energia negativă.
Mai mult decât atât, Durek susţine că ar fi o punte către lumea de dincolo. În weekend-ul trecut, el a ţinut timp de două ore o şedinţă spirituală în timpul căreia a susţinut că ar putea să scoată spiritele negative din corpul şi minţile oamenilor. El se laudă că a avut cliente celebre, cum ar fi Gwyneth Paltrow şi Selma Blair. Însă spune că nu caută să iasă în evidenţă datorită relaţiei pe care o are cu prințesa Martha Louise a Norvegiei.

Recomandările redacției