P rințul Charles a ajuns în România, într-o vizită pe care a anunțat-o cu relativ puțin timp în urmă. Alteța Sa Regală și-a făcut apariția la Palatul Cotroceni, unde a fost întâmpinat de pre­șe­­dintele Klaus Iohannis, scrie click.ro.
Prințul Charles a ajuns la întrevederea cu Președintele Klaus Iohannis, ieri, la ora 14:45, însă moștenitorul tronului Regatului Unit nu a zăbovit prea mult, căci are un program destul de încărcat în scurta sa vizită. Prințul de Wales a fost așteptat apoi la Palatul Victoria de premi­erul României, Nicolae Ciucă.
Prințul Charles va fi primit şi de Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Prin­cipele Consort. Urmașul Reginei Elisabeta
a II-a nu se află la prima vizită în ceea ce o privește pe Principesa Margareta, ci se întâlnesc constant, încă din anii ’90.
Prințul Charles, presupusă idilă cu Principesa Margareta
Pe când Alteța Sa Regală Prințul Charles și Majestatea Sa Margareta aveau 26, res­pectiv 25 de ani, moștenitorul tronului britanic se pregătea pentru căsătorie. Hola, o celebră revistă de scandal din Spania, a rea­lizat o anchetă care a scos la iveală o posibilă idilă între cei doi. „De fapt, nu e pentru prima dată când se fac speculaţii legate de «candidatura» Margaretei de România pentru rolul de viitoare regină a Marii Britanii. În luna septembrie a anului trecut, a apărut citată în cadrul unei liste de pretendente, alături de Lady Jane Wellesley, fiica ducilor de Wellington, de Georgina Russell, fiica ambasadorului britanic la Madrid, de Rosie Clifton, fiica unui colonel retras şi secretară în Londra, de Lady Henrietta Fitzroy, fata ducilor de Grafton şi pasionată de călărie. Familiile regale ale Marii Britanii şi Româ­niei sunt înrudite. Charles şi Margareta sunt veri îndepărtaţi, avându-i ca strămoşi comuni pe Regina Victoria a Angliei şi pe Regele Christian al X-lea al Danemarcei”, relevă ancheta jurnaliștilor din Spania.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției