Prințul Charles a ajuns joi la domeniul său din județul Covasna, după ce miercuri s-a aflat la București. S-a revăzut cu localnicii și a făcut o drumeție de trei ore în jurul Văii Zălanului. Moștenitorul Coroanei britanice recunoaște că i-a fost dor de aceste meleaguri, pe care nu le-a vizitat în perioada pandemiei. Sătenii l-au întâmpinat cu bucurie pe Principele de Wales, un adevărat ambasador al turismului rural din România.

Prințul Charles și-a început ziua cu o plimbare. Moștenitorul Coroanei britanice iubește să-și petreacă timpul în natură, iar una dintre cele mai mari pasiuni ale sale este admiratul păsărilor.

La ora 17:30, după o drumeție de aproximativ trei ore în jurul Văii Zălanului, Prințul Charles, însoțit de contele Kalnoky, s-a întors acasă.

Oricine se poate caza în curtea Prințului Charles din Valea Zălanului, unde sunt șapte camere pentru oaspeți. Asta, cât timp el nu este aici. Pentru o noapte de cazare plătiți aproximativ 500 de lei și puteți opta pentru regim all inclusive.

Moștenitorul Coroanei britranice mai deține o proprietate și în satul Viscri, județul Brașov.

Deja este o tradiție pentru prinț să vină în țara noastră – o vizitează încă din 1998 aproape an de an.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției