Prințul Charles, infectat cu noul coronavirus. În ce stare se află în aceste momente

0
478

Conform Sky News, Prințul Charles a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, însă acesta are o formă ușoară a bolii și se simte bine.

De asemenea, Prințul Charles s-a autoizolat la domiciliu, alături de soția lui, Camilla. Aceasta a fost testată pentru coronavirus, dar rezultatul a fost negativ.

Prințul Charles a dezvoltat simptome ușoare ale infecției, starea lui de sănătate este bună și lucrează de acasă. Ducesa de Cornwall a fost testată pentru coronavirus, iar rezultatul a fost negativ. Amândoi sunt izolați la domiciliu, în Scoția”, anunță presa internațională.

Prințul Charles și-a amânat mai multe vizite la începutul lunii martie.

Prinţul Charles şi-a amânat vizitele planificate pentru săptămâna viitoare în Bosnia, Cipru şi Iordania „din cauza evoluţiei situaţiei privind pandemia de coronavirus”, au anunţat vineri serviciile sale, relatează AFP.

Potrivit Clarence House, fiul cel mai mare al reginei Elisabeta a II-a, primul în ordinea succesiunii la tron, a luat această decizie în urma unei recomandări din partea guvernului.

Călătoria în Cipru urma să fie prima efectuată de un membru al familiei regale în ultimii 27 de ani.

Prinţul Charles trebuia să meargă în vizită în Bosnia pe 17 şi 18 martie, înainte de a ajunge în Cipru, unde urma să sosească şi soţia sa Camilla, pentru o vizită în perioada 18-21 martie. Cei doi aveau prevăzută apoi o vizită în Iordania până pe 25 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.