Sâmbătă a fost o zi mare și plină de emoţii pentru Ducii de Sussex, care și-au creștinat băieţelul, pe micuţul care a primit numele Archie Harrison. Prima imagine de la botezul regal a apărut deja pe internet, iar admiratorii casei regale britanice l-au comparat pe bebeluș cu un înge­raș, scrie Click.
Într-una dintre cele două fotografii, du­cesa Meghan de Sussex, avându-l în braţe pe micul Archie, şi prinţul Harry stau pe o canapea şi sunt încadraţi de membri apropiaţi din familia regală, precum prinţul William şi soţia acestuia, ducesa Catherine de Cambridge, şi prinţul moşteni­tor Charles şi soţia acestuia, ducesa Camilla. Din fotografie nu lipseşte bunica maternă a lui Archie, Doria Ragland. În schimb, bunica lui Harry, regina Elizabeth a II-a, nu a parti­cipat la eveniment, pentru că avea un alt angajament oficial.
Cea de-a doua imagine, în alb-negru, îi arată pe cei doi părinţi din spate, iar bebe­luşul este prezentat cu faţa, în prim plan.
Pentru ceremonia religioasă, părinţii bebeluşului au perpetuat o tradiţie foarte dra­gă familiei regale britanice. Archie a purtat aceeaşi ţinută cu care au fost îmbrăcaţi ve­rişorii săi, prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, copiii ducilor de Cambridge, când au fost botezaţi. Este vorba despre o replică din dantelă şi satin a rochiei pe care regina Victoria a comandat-o pentru botezul fiicei sale, prinţesa Victoria, din 1841, devenită între timp ţinuta oficială la botezurile membrilor familiei regale.
Evenimentul a fost unul restrâns, pu­nându-se în special accentul pe intimitate, astfel că nici măcar numele nașilor nu a fost încă dezvăluit.

Recomandările redacției