PRMPreşedintele interimar al PRM Arad, Nicu Cojocaru, spune că ieri a fost prima zi de lucru din noul an, în ceea ce priveşte munca politică.
Pentru anul acesta Nicu Cojocaru spune că îşi propune să intre în posesia unui sediu în care organizaţia să îşi desfăşoare activitatea, dar şi să reorganizeze filiala. „În primul rând îmi doresc să intrăm în posesia unui spaţiu adecvat în care să ne putem desfăşura activităţile specifice  unui partid politic. Sper ca Primăria Arad să ne pună la dispoziţie un sediu în acest sens. În al doilea rând îmi propun să fac o analiză a ceea ce s-a petrecut în filială în cursul anului trecut. Vom trage linie şi vom analiza serios ceea ce s-a întâmplat. Avem un număr ridicat de consilieri locali, iar pe aceştia ne putem pune baza pentru reconstrucţia Filialei PRM Arad”, ne-a declarat Nicu Cojocaru.
În ceea ce priveşte posibilitatea organizării unor alegeri pentru conducerea filialei judeţene şi a celei municipale, care sunt în momentul de faţă cu titlu de interimat, Cojocaru spune că nu depinde de el acest lucru, ci de conducerea centrală a partidului. „În ceea ce priveşte alegerile de la ju­deţ, acestea sunt decise de condu­cerea centrală a partidului. În ceea ce priveşte organizaţia municipală, aici lucrurile stau mai bine decât în judeţ, fiind mai bine organizaţi”, a mai completat Nicu Cojocaru.

Recomandările redacției