PRMPreşedintele interimar al PRM Arad, Nicu Cojocaru, spune că la finele săptămânii trecute a avut o întâlnire cu aleşii locali ai partidului din judeţ, întrevedere în urma căreia au fost  completate conducerile forurilor municipal şi judeţean. „Mă bucură faptul că am avut această întâlnire a conducerii cu aleşii noştri locali din judeţ. În primul rând doresc să remarc că am avut o prezenţă neaşteptat de bună şi am văzut oameni care vor să facă treabă pentru partidul nostru. Am completat biroul de conducere de la judeţ, dar şi pe cel de la municipiu”, a spus Nicu Cojocaru. Astfel, Biroul Judeţan al PRM Arad a fost completat cu doi prim-vicepreşedinţi, anume Valentin Capragiu şi Ilie Butaru, iar ca preşedinte interimar al Organizaţiie Municipale a PRM Arad a fost desemnat Valentin Capragiu.

La nivelul judeţului Arad, în urma alegerilor locale din vara anului trecut, Partidul România Mare are doi viceprimari şi 23 de consilieri locali.

De asemenea, perosanele care au fost excluse din filială de către vechea conducere au fost reprimite de către cei ce conduc acum destinele PRM Arad. „Au existat câteva persoane excluse din partid de către vechea conducere care au fost reprimite de către forurile care conduc PRM Arad. Oamenii au fost extrem de bucuroşi de această decizie”, a mai spus Nicu Cojocaru.

Recomandările redacției