voleiSeniorii de la ProVolei Arad vor debuta în acest week-end în noul sezon din Divizia A2. După ce a stat în prima etapă, echipa pregătită de Radu Sabău va avea parte de un tur de forţă, asta în condiţiile în care sâmbătă, va juca în deplasare la Banatul Caransebeș iar duminică, de la ora 11, va întâlni la Sala Polivalentă formaţia Avântul Târgu Mureş. Turul ligii secunde se desfăşoară în perioada 5 octombrie – 30 noiembrie. În prima etapă, una în care ProVolei a stat, s-au înregistrat rezultatele: CSM Câmpia Turzii – Bihorul Oradea 0-3, Universitatea Timişoara – Banatul Caransebeș 3-0, LAPI Dej – Chimszed Cluj 3-1 și Vartex Râmnicu Vâlcea – Avântul Târgu Mureș 1-3.
Radu Sabău: „Mizez pe
experienţa băieţilor”
„Caransebeşul s-a mai întărit faţă de sezonul trecut, dar eu mizez pe experienţa băieţilor, câştigată de-a lungul câtorva ani în A2, cât şi pe maturitatea unor jucători precum Mascovits, Ispas sau Jitaru, astfel încât cred eu, că putem face o figură frumoasă. La cererea celor din Târgu Mureş, vom juca cu ei duminică, într-un meci în devans, care trebuia să aibă loc pe 23 noiembrie. Este un joc pe care putem şi trebuie să îl câştigăm clar, cu 3-0. Pe această cale fac un apel către arădeni, pe care îi aşteptăm duminică la Polivalentă”, ne-a declarat antrenorul Radu Sabău.
Juniorii au pauză în campionat
După victoria din debut de sezon cu CNMB Râmnicu Vâlcea, juniorii de la UVVG Pro Volei au avut parte de o deplasare pe terenul celor de la CSŞ Oţelu Roşu. Un meci dominat de gazde, care s-au impus cu 3-0 (15, 20, 16). Antrenorul Marius Maskovics a folosit lotul: Tihamer Katona, Andrei Preda, Andrei Tuca, Walter Şipoş, Radu Lopătaru, Adrian Both, Filip Tocoian, Adrian Matica, Razvan Motoc şi Ervin Gyujto. Formaţia arădeană stă în etapa următoare, urmând să revină în competiţie pe 3 noiembrie, dată când va înfrunta pe teren propriu CSŞ Bega Timişoara.

Recomandările redacției