amadioDacă Mădălin Smaranda este un capitol închis la UTA, timişoreanul aşteptând dintr-un moment în altul să devină liber de contract conform memoriului depus la Federaţia Română de Fotbal, celălalt goalkeeper care a evoluat în tur ar putea rămâne la echipă. Remo Amadio a revenit din scurtul său periplu la CS Turnu Seve­rin şi, fiindcă oricum are probleme la nivelul portarilor, Adrian Falub ar putea să-l păstreze pe italianul de 25 de ani.
Mai mult, Amadio este încă în acte jucătorul „Bătrânei Doamne”, el fiind împrumutat de CFR Cluj la Arad până la finalul stagiunii. Între timp, de serviciile sale s-a interesat şi Pandurii Târgu Jiu, dar goalkeeperul se pregăteşte şi acum cu mai vechii săi colegi. La această oră, principalul concurent al peninsularului este francezul Matijas, însă „oficialii” din Calea Aurel Vlaicu se mai gândesc să aducă un portar.
Se mai pune problema şi cine îi va antrena pe apărătorii buturilor „textiliste”. Revenirea lui Dan Ţapoş la echipă este sub semnul întrebării, între timp apărând şi numele lui Florin Rusu, portarul celor de la Crişul Chişineu-Criş.

Recomandările redacției