Probleme cu legitimarea lui Khalaila pentru meciul cu Dunărea Călărași? „I-am atenționat pe băieți că nu suntem foarte mulți!”

0
216

Mai este o zi până la primul meci oficial al stagiunii pentru UTA, iar legitimările vor fi făcute astăzi de Claudiu Drăgan, la Casa Fotbalului. Până atunci, toate actele ar trebui să fie în regulă, ceva emoții existând mai ales în dreptul israelianului Ameer Khalaila. „E posibil ca la Ameer să fie unele chestiuni birocratice care să amâne legitimarea sa. Sper să nu fie probleme și la ora jocului cu Dunărea Călărași, să avem pe toată lumea legitimată”, a recunoscut Laszlo Balint, care a cofirmat și revenirea lui Miculescu de la lot pentru mâine seară.
La prezentarea de pe „Motorul” a apărut și Yuri Coulibally, dar, ca și Alex Ciucur, nu intră în planurile staffului tehnic utist pentru noua stagiune. „Coulibally este lângă noi, dar nici măcar un program separat de pregătire nu îi putem da. Trebuie să vedem când se operează, ce ne vor spune medicii după și în funcție de asta vom știi când îl așteptăm din nou pe gazon. Dar, suntem concentrați pe jucătorii apți de joc pentru sâmbătă. Împreună cu colegii din staff-ul tehnic, avem un prim «11» conturat în minte, cu două-trei semne de întrebare. I-am atenționat pe băieți și în această dimineață că nu suntem foarte mulți, practic avem 20 de jucători de câmp valizi. Nu e un lot foarte larg, dar, din punctul meu de vedere, toți jucătorii din lot sunt soluții viabile sau foarte bune pentru Liga a II-a. De aceea, este nevoie de fiecare jucător, chiar dacă vor fi etape în care unii sunt pe bancă și doi-trei în tribună. Trebuie să avem o atitudine centrată către interesul echipei, iar băieții au reacționat foarte bine. Până la urmă, fotbalul este un sport colectiv și trebuie să înțeleagă toată lumea că suntem într-o barcă și trebuie să vâslim cu toate puterile în aceeași direcție”, a mai punctat „principalul” UTA-ei.
Balint a făcut apel la publicul arădean pentru o prezență numeroasă sâmbătă, dar vor fi susținători și din alte orașe. Unul dintre ei este Bogdan Apostu, care a pus serios umărul, din postura de impresar și utist, la aproape toate transferurile verii la UTA. „Bogdan este implicat și el sufletește, pe lângă impresarul multora dintre noi este și prietenul nostru. Și el își dorește rezultate în acest debut de sezon, mai ales că e vorba despre UTA, o un club de care, după cum știiți și a recunoscut chiar el, este afecționat într-un mod aparte”, a mai subliniat tehnicianul Campioanei Provinciei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.