Problemele de la UTA îl „alungă” pe Falub la Târgu Mureș

0
201

falubSătul să mai creadă în promisiunile lui Adrian Marțian că îi va oferi condiții propice de muncă pentru îndeplinirea obiectivului, antrenorul „Bătrânei Doamne” este pe cale să accepte oferta celor de la ASA Târgu Mureș. Gruparea „roș-albastră” s-a depărțit în weekend de Ioan Ovidiu Sabău și a fost refuzată de Daniel Isăilă, așa că l-a contactat pe tehnicianul care a promovat-o în sezonul 2009-2010 în Liga 1.

Adrian Falub și „secundul” său, Marius Suller, vor conduce antrenamentul de astăzi al transilvănenilor și, dacă nu se întâmplă o minune, vor și semna contractele de tehnicieni. Fostul fundaș al lui U. Cluj i-a refuzat și în vară pe cei de la ASA tot fiindcă spera că se vor rezolva problemele în Calea Aurel Vlaicu, iar acum pare decis să nu mai piardă trenul. Singurul lucru ce-l mai pune pe Falub pe gânduri este legat de fotbaliștii pe care i-a convins chiar el să vină în „alb-roșu”, gen Boșneag, Mardare sau Feussi și pe care nu-i poate lua cu el în mijlocul campionatului.

Revenind la Adrian Marțian, acesta era așteptat luni dimineața la Arad pentru o discuție cu cărțile pe masă alături de creditorul majoritar, Giovanni Catanzariti, însă – bineînțeles – nu a mai apărut. Asta pare să fi umplut paharul pentru Adrian Falub, care nu poate lucra cu fotbaliști nemulțumiți, mai ales că partida cu Minerul Motru bate la ușă.

Până la urmă, Marțian va ajunge astăzi în Calea Aurel Vlaicu, unde trebuie să rezolve problema antrenorului. Probabil, se va merge pe un interimat Florin Voinea – Sandu Gaica, tehnicienii cu care UTA au început pregătirea în iarnă și care acum ar putea fi chemați să conducă echipa spre o victorie cu Motru în intermediara de mâine dimineață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.