Probleme de toate felurile pentru „alb-roșii” înainte de meciul de la Bistrița

0
194

mardaolaPe lângă faptul că o mare parte a suporterilor s-au distanțat deja de ea și au ales proiectul UTA Bătrâna Doamnă, FC UTA SA se „dinamitează” și din interior. Mai precis, veșnicul vânzător de iluzii, Adrian Marțian, dă dovadă de prea puțin interes vis-a-vis de problemele angajaților săi și stă departe de orașul nostru. Data de 10 martie, în care a promis că va mai achita unul dintre salariile restante, a trecut demult, iar fotbaliștii nu mai par dispuși să lase de la ei, așa cum s-a întâmplat înaintea disputei cu CS U Craiova. Dejeanul le-a comunicat tuturor că abia miercuri va reveni în Calea Aurel Vlaicu, însă nu a pomenit nimic de bani.
În tot acest timp, „oficialii” arădeni se descurcă cum pot, alimentează de pe o zi pe alta cantina clubului, însă devine tot mai clar faptul că jucătorii vor refuza deplasarea de la Bistrița dacă nu vor fi plătiți. Peste toate, Adrian Falub se confruntă și cu probleme de lot înainte de vizita în Transilvania. Cuplul de fundași centrali folosit în cele trei runde din acest an e incert pentru meciul de vineri (ora 16). Ola pare să-și fi dislocat umărul, Mardare acuză o lovitură puternică în mușchi și nu s-au antrenat normal la începutul săptămânii. În ciuda repausului total de săptămâna trecută, nici atacantul Bogdan Apostu nu a depășit problema la genunchiul stâng, cum nici pe Patrice Feussi nu l-au lăsat durerile de inghinali.
Colac peste pupăză, căpitanul Neagu va fi suspendat așa că stafful tehnic „textilist” s-ar putea trezi în situația de a opta pentru o defensivă cu Oltean, Ardelean, Sidney și Diarra, toți fotbaliști considerați de rezervă „principalul” Falub.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.