Probleme de vedetă: ‘Nu am mai ieşit din casă 2 ani de teama stalkerilor’

0
153

Paris_HiltonE tânără, frumoasă şi bogată. Îi place să petreacă şi e celebră pentru asta. Uneori însă fetele vesele atrag şi oameni mai posomorâţi.

Sau cu probleme mentale…

A aflat-o pe pielea ei chiar Paris Hilton, care a fost la un pas de moarte acum câţiva ani din cauza unui stalker.

Acesta a apărut într-o noapte la locuinţa ei, înarmat cu două cuţite mari de bucătărie, şi a început să o ameninţe în timp ce forţa geamurile de la parter. Doar prezenţa de spirit a prietenului ei de atunci, Cy Waits, a salvat-o pe Paris.

Dând dovadă de curaj, dacă nu şi puţină nebunie, Cy Waits şi-a luat arma şi a reuşit să-l imobilizeze pe intrus până la sosirea poliţiei.

În 2011 atacatorul Nathan Lee Parada a fost condamnat la 2 ani de închisoare. Dovedindu-se însă irezistibilă pentru bărbaţii cu probleme la cap, Paris a fost atacată de un alt stalker, chiar în apropiere de tribunal. Acesta a insistat ca frumoasa să se mărite cu el şi l-a agresat fizic pe prietenul ei. Şi James Rainford a ajuns în cele din urmă la închisoare, dar întâmplările au pus-o pe Paris pe gânduri.

Vedeta a fost mult mai discretă cu viaţa personală de atunci înainte, existând chiar şi o perioadă când nu a ieşit deloc din casă de teamă că ar putea fi urmărită.

În ultima vreme a reuşit să-şi depăşească temerile şi a acceptat chiar să apară în pelicula The Bling Ring, alături de Emma Watson.

SURSA: http://vdt.antena3.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.