voicStafful tehnic „textilist” are destule bătăi de cap înaintea importantului meci de la Mioveni. După ultimul fluier al partidei cu ACS Poli, au apărut primele indisponibi­lități, ambele pe motive disciplinare. George Neagu și Cristian Silvășan au primit „galbenele” ce-i suspendă pentru următorea confruntare pe puncte, dar, de duminică, când lotul utist s-a întors la treabă, Adrian Falub a realizat că ar putea întâmpla proble­me suplimentare din cauza accidentărilor.
La primele antrenamente ale săptămânii au stat pe margine Feussi și Gligor, însă, când cei doi și-au revenit, în infirmerie au intrat alți doi fotbaliști. Adrian Voiculeţ (contractură musculară la gambă) și noua achiziție, Claudiu Oara (dureri la gleznă), nu s-au pregătit joi dimineața și, dacă nu vor reveni în grup la ultimul antrenament înainte de plecarea spre județul Argeș, vor rămâne la Arad. Lui Voiculeţ i-ar părea rău să nu evolueze împotriva fostei sale echipe: „Am avut ceva probleme cu salariile după ce am plecat de la Mioveni, aş avea un motiv suplimentar să lupt sâmbătă. Dacă la antrenamentul de vineri mă simt bine, sper să fiu inclus în lot, dacă nu, sper să fiu util la următorul meci oficial. Am ceva restanţe fizice, dar în pauza de două săptămâni, am ocazia să mă pun la punct şi să şi scap de cele două-trei kilograme în plus. Am fost impresionat de aplauzele tribunei când am intrat pe teren cu Poli, îmi pare rău că nu am evolaut mai bine şi nu am marcat. Dar, sper să mă revanşez la următorul meci acasă”, ne-a menţionat „Bobo” Voiculeţ.
Cum nici ivorianul Dosso nu a fost încă legitimat datorită lipsei cărții verzi, UTA va avea atacanții numărați pentru meciul de la Mioveni. În primul rând, lui Adrian Falub îi va lipsi atacantul de careu și va rămâne doar cu Laso, Monac, Capătă și Bîrză ca variante pentru linia ofensivă și, probabil, va fi nevoit să schimbe sistemul de joc într-un 4-3-3 sau 4-4-2. „La ora asta nu avem disponibili 18 jucători de la prima echipă. Dacă vom fi nevoiți, vom aduce tineri de la UTA II. Ca atacanţi ce să zic, pe undeva e bine că această echipă nu are un marcator de care să depindă tot timpul. Sunt fotbalişti în toate compartimentele care au înscris pentru noi” a recunoscut antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”. Rămâne de văzut dacă se va apela la Alexandru Miron, atacantul de 19 ani care a marcat în meciul tur cu ACS Poli, dar care apoi a fost trimis la „satelit” pe motiv că nu trage de el la antrenamente.
Delegația pleacă în această dimineață la Mioveni, unde va da piept cu echipa lui Stoican sâmbătă, la ora 11.

Recomandările redacției