FC Hermannstadt nu a luat licența pentru noul sezon de Liga 1, echipa 2020/2021, dar are termen să atace decizia. Problemele pentru trupa sibiană au apărut ca urmare a unor restanțe către mai mulți fotbaliști, printre care și Bruno Chalkiadakis. Mai exact, cinci jucători au de încasat sume importante de bani. „E adevărat. Nu am luat licența. Facem tot posibilul să rezolvăm în perioada pe care o avem pentru apel”, a declarat, în exclusivitate pentru ProSport, Anamaria Prodan, noul investitor al FC Hermannstadt.
„Sunt probleme cu banii ca la toate cluburile din România. Acum avem niște plăți pentru obținerea licenței, Am avut o discuție cu jucătorii, le-am spus și au fost de acord, dar nu i-am pus să semneze nimic. , spunea, la finalul lunii mai, Iuliu Mureșan, fostul președinte al Clubului. FC Hermannstadt e implicată în lupta pentru evitarea retrogradării din Liga 1. Anul trecut, Hermannstadt a câştigat barajul pentru Liga 1, cu „U” Cluj.
Pe Cluj Arena, sibienii s-au impus cu 2-0, iar acasă au cedat cu 1-0. Din Liga 2, toate cele șase echipe care participă în play-off-ul de promovare au anunțat că au primit licența de Liga 1, inclusiv UTA.

Recomandările redacției