Probleme pentru arădenii care folosesc Facebook-ul. Reţeaua a paralizat în mai multe rânduri

0
308
Fake new inquiry. File photo dated 03/11/15 of a woman using her phone under a Facebook logo, as the social network has told the Government's fake news inquiry it will expand its investigation into whether Russian agents attempted to influence the Brexit vote. Issue date: Wednesday January 17, 2018. In a letter to Damian Collins, chair of the Digital, Culture, Media and Sport (DCMS) Committee, Facebook's head of policy in the UK, Simon Milner, said the social media giant would now search for "clusters engaged in coordinated activity around the Brexit referendum" which appear to have originated in Russia. See PA story POLITICS Russia. Photo credit should read: Niall Carson/PA Wire URN:34504208

Mai mulți utilizatori au semnalat în cursul zilei de ieri, dar şi în această seară, că în mai multe rânduri Facebook și Instagram nu mai funcționează. Potrivit mesajului afișat la încercarea de autentificare, platforma se află în regim de mentenanță.

 

Facebook a devenit inaccesibil, atât în versiunea desktop, cât și aplicație. Potrivit portalului DownDetector, utilizatorii din mai multe țări, inclusiv în SUA și Europa, au semnalat că inițial au devenit nefuncționale unele instrumente, apoi nu și-au mai putut accesa contul.

 

De asemenea, au fost semnalate și probleme legate de Instagram, conform ro.sputnik.md.

 

„Facebook va reveni în curând. Facebook este oprit temporar pentru lucrări necesare de întreţinere, însă îl vei putea accesa din nou peste câteva minute”, se spune într-un mesaj afișat la încercarea de autentificare.

 

Reacția celor de la Facebook

 

Reprezentanții Facebook au publicat un mesaj pe Twitter în care își exprimă regretul că utilizatorii nu pot accesa platforma și promit să remedieze cât mai rapid posibil. „Suntem conștienți de faptul că unii oameni întâmpină probleme cu accesarea familiei de aplicații din Facebook. Lucrăm să rezolvăm problema cât mai curând posibil”, se spune în postare.

 

Twitter, la putere

 

Între timp, mai mulți internauți și-au amintit de existența Twitter. Utilizatorii postează mesaje ironice legate de problemele Facebook utilizând hashtagul #facebookdown. Unii se bucură de eliberarea de lanțurile dependenței de platformă, alții jubilează revenirea pe Twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.