Nicora şi Pantea, față în față cu poliţiștii

Nicora şi Pantea, față în față cu poliţiștii

Ionuț Nicoraș, Sebastian Pantea și Alina Mihoc au trăit periculos la Timișoara. Cei trei arbitri arădeni au avut parte de final încins de meci, la ASU Poli – Mama Mia Becicherecu Mic (scor 1-2), în turul II din Cupa României.

Scînteia s-a aprins în minutul 84. „Finalul de meci a adus o tensiune inutilă după un henț al lui Zurbagiu înafara careului, dar pentru care fanii și jucătorii alb-violeți au cerut penalty. Brigada din Arad a rămas neclintită, iar meciul s-a terminat 2-1, și ASU Poli e eliminată din Cupa României. Decizia avea să îi coste pe arbitri. Doi fani furioși au sărit gardul și au vrut să le cerea socoteală, dar au fost opriți de liderul suporterilor, Sebastian Novovic. Pe culoarul ce duce spre vestiare însă, alți câțiva fani s-au urcat, iar unul l-a scuipat în cap pe arbitrul Ionuț Nicoraș, spre deliciul micuților juniori din grupa antrenată de Iulian Prodana. Novovic l-a certat pe fanul lipsit de fair-play, dar lucrurile nu s-au calmat atunci. Mai mulți fani supărați s-au strâns în dreptul ieșirii de la vestiare”, a scris portalul Ora de Timiș.

Din informațiile pe care le deținem, mașina cu care s-au deplasat Nicoraș, Pantea și Alina Mihoc a fost vandalizată, oglinzile fiind ruptă respectiv desprinsă, iar o roată a fost tăiată! Cei trei au părăsit târziu terenul, abia după patru ore!

 

 

Recomandările redacției