poloAMEFA are de disputat în week-end o dublă aparent simplă la Cluj, cu codaşa Poli. Dar situația arădenilor e destul de complicată și asta pentru că probleme de ordin medical pun în pericol efectivul arădean. Nu mai puțin de patru componenți ai echipei sunt incerți la această oră!
Înaintea disputei, antrenorul poloiştilor arădeni nu şi-a ascuns îngrijorarea.
„În mod normal, obiectivul nostru este obţinerea a două victorii. Numai că lucrurile nu sunt atât de simple: Laza are mâna praf, nu ştim exact ce are, iar Vancsik, Iuhasz şi Kovacs nu au venit toată săptămâna la antrenamente, tot din cauza problemelor de sănătate. Ori, în aceste condiţii misiunea devine una dificilă”, a remarcat antrenorul Cristian Cosma.
Succesele cu Poli Cluj sunt imperios necesare, pentu ca AMEFA să rămână în cărţile locului 4. Jocurile de la Cluj au loc sâmbătă, de la ora 18,00, şi duminică, de la ora 10,00.
Vești bune de la juniori
Tot din tabăra poloiștilor, dar din sectorul juniorilor, vin vești bune. Turneul zonal al seriei vestice din Campionatul Național de juniori I a avut loc la Arad. Băieții aceluiași Cristi Cosma au obţinut un succes, 13-6 cu Viitorul Cluj şi au cedat la limită, 6-7, cu Crişul Oradea. La finalul turneelor, AMEFA a încheiat grupa pe primul loc și și-a asigurat calificarea în faza următoare.
„Ar fi foarte bine dacă am reuşi şi în acest sezon că cucerim o medalie”, a spus Cosma.
În urmă cu un sezon, gruparea arădeană a ocupat locul 3 la final de întrecere. În turneul arădean AMEFA s-a bazat pe: Săcui, Vancsic, Jurcă, Marinescu, Fericean, Roman, Șofronici, Bota, Kovacs, Gergelyfi, Fânaţă, Vidican, Păiuşan şi Secheli. Primul turneu final al juniorilor mari are loc în luna aprilie.

Recomandările redacției