La sfârșitul săptămânii trecute, echipele de baschet feminin ale Universității Valbon Arad au fost angrenate în două turnee oficiale, pe care le-au încheiat cu un bilanț cumulat de trei victorii și trei înfrângeri.

Fetele de la U16 au disputat la Pitești primul turneu din faza a doua a campionatului, de unde s-a întors cu două victorii din trei posibile. Sâmbătă dimimeața, de la ora 10, Universitatea Valbon Arad a dispus de CSS CSM Târgoviște cu 63-29, pentru ca după-amiază, de la ora 18, să câștige și în fața gazdelor de la ACS Primo Megaball Pitești, cu 57-45. A doua zi însă șansa nu le-a mai surâs fetelor noastre care au pierdut categoric, cu 43-93, în fața celor de la CSM Ploiești, care de altfel au și câștigat turneul.

Colegele lor mai  mici, de la U13 au avut o deplasare ceva mai apropiată, la Cluj, acolo unde a avut loc al doilea turneu al primei faze a campionatului. Fetele noastre au debutat sâmbătă, la ora 12.30, cu o înfrângere în fața celor de la Rookies Oradea (32-84) dar s-au revanșat câteva ore mai târziu, când au dispus de o altă echipă din Oradea, cea a Colegiului Național „Mihai Eminescu“, cu 54-42. A doua zi, arădencele au trebuit să se recunoască învinse în ultima partidă, de echipa gazdă ACS Smart Basketball Team Cluj-Napoca, scorul final fiind 47-79. Universitatea Valbon Arad a terminat această fază a competiției pe locul 3 în grupă, cu două victorii și patru înfrângeri. Campioana grupei este ACS Rookies Oradea, cu șase victorii pe linie.

(foto: facebook/ Valbon-Arad)

Recomandările redacției