Procentaj maxim în amicalele din Serbia pentru FCC Baschet Arad, dar: „Mai avem mult de muncit”

0
288

FCC Baschet Arad a încheiat prima săptămână de pregătiri cu procentaj maxim în cele două meciuri de verificare din Serbia. 66-43 cu Novosadska ZKA Novi Sad şi 62-58 cu ZKK Vrbas Medela au fost scorurile înregistrate de formaţia pregătită de Dejan Mudreša.
Marcatoarele FCC Arad cu Novi Sad au fost Karakasevic: 19 puncte, Webb 14, Akathiotou 7, Ciotir 5, Hadzovic 5, Inkina 5, Ardelean 4, Mercea 3, Fodor 2 şi Bartok, câte 2 puncte, iar cu Medela: Karakasevic 12 puncte, Hadzovic 12, Webb 8, Inkina 8, Fodor 6, Veatriki 5, Mercea 4, Ardelean 4 şi Ciotir 3.
Antrenorul sârb a oferit şi primele concluzii. „Am avut parte de două jocuri bune de verificare. Sunt mulțumit, în condiţiile în care am făcut doar trei antrenamente cu mingea de la reunirea echipei. Cred că suntem pe drumul cel bun. În meciul doi, cel cu Medela, s-a simţit foarte multe oboseala. Pe undeva e şi normal atâta timp cât ne-am reunit doar de o săptămână și am disputat două partide în tot atâtea zile, ambele în deplasare. Cu toate astea, sunt mulţumit că am arătat o atitudine bună în apărare. Atmosfera este minunată în cadrul clubului, mai avem mult de muncit pentru a crește jocul echipei. La finalul săptămânii, avem deplasarea în Slovacia, unde vom avea trei jocuri de pregătire importante, ce, cu siguranţă, ne vor ajuta pentru acest debut de sezon” au fost cuvintele antrenorului sârb, Dejan Mudreša.
Piestanske Cajky (pe 13 septembrie), ZVVZUSK Praga (pe 14 septembrie) și BEAC Ujbuda Budapesta (pe 15 septembrie) sunt adversarele „galben-albastrelor” în turneul slovac.
Ca urmare a retragerii echipei din Sibiu din grupa de Vest a Ligii Naţionale, Federaţia Română de Baschet a mutat data primei etape a campionatului (9 octombrie). Astfel, conducerea echipei FCC Baschet Arad a aranjat o nouă partidă amicală. Arădencele vor înfrunta formaţia chineză, Shanghai Sword­- fish, pe 27 septembrie, la Belgrad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.