Peste două zile, „Bătrâna Doamnă” încheie socotelile cu prezenta ediție a ligii secunde la fotbal. Fiind ultima conferință de presă la care a participat în calitate de antrenor al „roș-albilor”, Cristian Păcurar a tras concluziile, iar acestea nu sunt prea pozitive din punctul său de vedere.
Cel mai probabil, tehnicianul cu atribuții de interimar după îmbolnăvirea lui Ionuț Popa va ocupa o altă funcție un club, probabil ca și coordonator al sectorului juvenil. „Vis-a-vis de propunerea ce mi s-a făcut de către conducerea clubului nu vreau să discut acum. În schimb, aș dori să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această perioadă grea, suporteri, conducători, antrenori, dar și să-mi cer scuze dacă nu am fost la așteptările lor, în special la cele ale fanilor. E clar că nici eu nu sunt mulțumit de rezultate. Am avut două obiective personale. Primul, acela de a crea un schelet de echipă, mai ales că știam că vine altcineva ca urmare ale pro­blemelor de sănătate ale lui Mister. Din păcate, nu am reușit decât 30-40 % din ceea ce vroiam eu, iar echipa a cam format-o doar în proporție de 20%. Cauzele sunt multiple, dar cele mai multe sunt legate de numeroasele și desele accidentări. Altfel, sunt mulțumit că în proporție de 70-80% am reușit să promovez cât mai mulți juniori, prilej pentru noul antrenor de a vedea cum se descurcă ei la nivel la seniori”, consideră Păcurar.
Pentru ultima etapă, UTA va alege cei mai buni jucători apți și asta pentru că ar dori să încheie sezonul cu un rezultat pozitiv pentru un loc cât mai onorabil în clasament. „În momentul în care a spus că obiectivul e 8-15, pentru mine ca antrenor, un loc de la 9 în jos este dezamăgitor. Nu s-a putut, speram într-o victorie cu Petrolul, băieții sunt supărați. Am avut 2-0 și dacă era 4-1 la pauză, scorul era corect. Asta este, am fi vrut să ne despărțim de proprii suporteri cu o victorie asupra unei rivale, dar nu am reușit să ținem ritmul în repriza a doua. Motivele le-am expus și nu pot decât să urez succes tot binele din lume viitorilor antrenori și le ținem pumnii. Ne-am bucura dacă i-am ajutat și noi cu puțin, măcar cu jucători, dacă cu rezultatele am stat mai prost…”, a adăugat Cristian Păcurar.
Ulimul meci în care Ionuț Popa a stat pe banca „roș-albilor” a fost cel din cadrul etapei a 24-a (9 martie): 2-1 cu ACS Poli, pe „Motorul”. La finalul partidei cu Petrolul, „secundul” Cristi Păcurar mai spunea că ultimul meci pe care l-a pregătit împreună cu „Mister” a fost cel de pe terenul Clinceniului, de pe 23 martie.

Recomandările redacției