Procurorii extind urmărirea penală pentru patronii clubului Colectiv

0
278

Conform Mediafax, patronii clubului Colectiv ajung astăzi din nou în faţa procurorilor care îi cercetează pentru ucidere din culpă. Cei trei administratori ai clubului în care au murit 60 de oameni sunt arestaţi preventiv de trei săptămâni.

În urmă cu trei săptămâni, patronii clubului au fost arestați preventiv și acuzați pentru moartea a 27 de persoane. Din păcate, între timp, bilanțul celor care au decedat în tragedia din clubul bucureștean a ajuns la 60.

Așadar, patronii sunt acum responsabili pentru moartea a 60 de persoane, iar pasul firesc pe care îl fac procurorii este să îi aducă la Parchetul General și să le aducă la cunoștință că au extins acuzațiile, contează mult și faptul că la Poliție au fost depuse peste 160 de plângeri și pentru vătămare corporală.

Reamintim că patronii clubului Colectiv au fost arestați pentru că magistrații au considerat că cei trei au dat dovadă de totală iresponsabilitate în modul în care și-au administrat clubul, că au încurajat participarea foarte multor persoane la evenimentele din Colectiv și că erau conștienți că nu și-au luat măsurile pentru protejarea publicului în caz de incendiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.