Producătorii de struguri pot depune cereri pentru asigurarea recoltelor până la sfârşitul lunii

0
182
Young vintner is harvesting white grape in the wineyard by sunny weather

Producătorii de struguri din județ pot depune la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), cereri de plată pentru asigurarea recoltelor, până la finele acestei luni.
APIA anunță că termenul limită pentru depunerea cererilor de plată pentru măsura de asigurare a recoltelor de struguri pentru vin este data de 30 noiembrie 2016, conform prevederilor din OMADR 1329/2014 pentru aprobarea Normelor metodologice privind condiţiile de punere în aplicare a măsurii de asigurare a recoltei de struguri pentru vin, eligibilă pentru finanţare în cadrul Programului naţional de sprijin al României în sectorul vitivinicol 2014-2018.
Astfel, beneficiarii, persoane fizice/juridice, trebuie să depună la APIA, o cerere de plată însoţită de următoarele documente: copia actului de identitate, pentru persoane fizice, certificat de înregistrare eliberat de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului şi certificat de înregistrare fiscală, pentru persoane juridice; copia actelor care să dovedească dreptul de proprietate şi/sau de exploatare pentru suprafaţa asigurată; fişă informatizată a suprafeţelor viticole înscrise în R.P.V. pentru care se solicită sprijin financiar, eliberată de către direcţiile pentru agricultură judeţene (D.A.J.) şi al municipiului Bucureşti și copia poliţei de asigurare.
Aceste documentele sunt prezentate în original şi copie, în vederea certificării de către reprezentantul APIA, prin înscrierea pe copie a sintagmei „conform cu originalul”, după care originalele se restituie beneficiarului.
(S.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.