Produse de vânat confiscate de jandarmi

0
249

Jandarmii au amendat un bărbat din Reşiţa care comerciliza coarne de cerb lopătar. Un echipaj din cadrul Grupei de Supraveghere și Ordine Publică Săvârșin, pe timpul unei acțiuni ce a avut loc în zona pieței agroalimentare din localitate, a depistat o persoană care comercializa coarne de cerb lopătar.

Persoana a fost legitimată, în vederea stabilirii identității iar, la verificări, a rezultat că este vorba de un bărbat în vârstă de 50 de ani, cu domiciliul în municipiul Reșița, județul Caraș Severin.

„Având în vedere faptul că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 407/2006, legea vânătorii și a protecției fondului cinegetic, comercializarea de către persoane fizice a diferitelor produse de vânat reprezintă contravenție, persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 500 lei”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, maior Emilia Fînaţă. Produsele de vânat, respectiv cinci coarne de cerb lopătar, pe care persoana le comercializa, au fost confiscate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.