Profesor de sport, acuzat că abuza eleve minore

0
1288

Profesorul de sport din Piatra Neamț acuzat că a agresat sexual mai multe fetițe de 7 ani este în continuare la catedră. Dascălul predă la două școli din oraș. A fost arestat preventiv în luna iulie a acestui an, după ce părinţii elevelor l-au reclamat la poliţie, relatează Realitatea PLUS. 

Profesorul este acuzat că ar fi agresat sexual, din postura de dascăl, mai multe eleve din învățământul primar și gimnazial. O reclamație concretă a fost făcută de părinții unei eleve de 11 ani, când au constatat că fata lor primea mai multe mesaje cu tentă sexuală de la profesorul de sport. 

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că eleva din calasa a șasea nu era singură victima a profesorului. Acesta ar fi transmis prin intermeiul unor paltaforme de socializare mai multe mesaje obsecene către alte eleve, iar la o școală la care preda a făcut chiar avansuri directe.

În ciuda acuzațiilor, acesta predă în continuare la două școli la două școli din Piatra Neamț, și asta pentru că deocmandată nu există o decizie definitivă a judecătorilor, fapt pentru care este considerat nevinovat. 

Sursa: Realitatea.Net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.