Profesorii şi antrenorii arădeni pot intra în cursa pentru Premiul Mentor pentru Excelenţă în Educaţie

0
248
mentor
Dan Duma Olimpiu, antrenor de arte marţiale este Mentor pentru Excelenţă în Educaţie

Profesorii şi antrenorii arădeni care au descoperit tinere talente au şansa să fie distinşi cu un premiu pentru mentorat. Fundaţia pentru Comunitate va acorda Premiul Mentor pentru Excelenţă în Educaţie care au sprijinit tinerele talente în primii paşi, atât intelectual, cât şi moral.

În cadrul programului, lansat prima data in 2010, anual sunt premiaţi 10 profesori și antrenori, premiul constând într-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemţoi şi o sumă în valoare de 8.000 de lei. Un arădean a obţinut premiul Mentor în 2010. Este vorba de Dan Duma Olimpiu, antrenor de arte marţiale.

Orice persoană poate să facă o nominalizare atât în nume propriu cât și în numele unui grup.

Nominalizarea trebuie să conțină numele, coordonatele celui nominalizat (adresa postală, E-mail, telefon, numele instituției în care își desfășoară activitatea), cât și o justificare care să conțină cele mai importante rezultate obținute de copiii și tinerii pregătiți de el, precum și momentele de vârf ale carierei sale. Nominalizarea trebuie să contureze atât calitățile profesionale cât și pe cele umane ale persoanei propuse.

Nominalizarea trebuie să conțină de asemeni coordonatele persoanei care face nominalizarea (numele, adresa postală, E-mail, telefon), ca aceasta să poată fi contactată în caz de nevoie pentru informații suplimentare.

Sunt valabile doar nominalizările făcute pe formularul de nominalizare care poate fi descărcat de pe site-ul Fundației (www.pentrucomunitate.ro).

Nominalizările se pot face până la data de 31 decembrie 2014. Consiliul Director al Fundației Pentru Comunitate va alege câștigătorii Premiului Mentor în luna februarie 2015 și va organiza înmânarea distincțiilor în perioada următoare.

Nominalizările se trimit prin poștă la adresa Fundației Pentru Comunitate: 400110 Cluj, Of. Postal 1, C.P. 1141, pe plic se menționează: Programul Mentor, sau prin e-mail, la adresa mentor@pentrucomunitate.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.