Profesorul Puiu Sîngeorzan s-a stins în accidentul de pe DN7

0
4989

În urma tragicului accident, de azi dimineața, din jurul orei șapte,  produs pe Valea Mureșului,  la ieșire din Bârzava către Conop, profesorul Puiu Sîngeorzan și-a pierdut viața.  El a stat pe locul din dreapta, ceea ce i-a fost fatal. Deși a fost scos de sub fiarele mașinii, profesorul a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Profesorul,  în vârstă de  55 de ani, a plecat mult prea repede  de lângă familia lui, de lângă elevii  și de lângă toți oamenii pe care îi iubea și îl iubeau. Fost ofițer în armată, el a trăit viața din plin încă de la început și a continuat să fie o persoană activă până la final, fiind  director al Școlii Gimnaziale ”Cristian Herbei” Vărădia de Mureș și profesor de sport.

Pe pagina de Facebook a acestuia curg zeci de mesaje de condoleanțe, multe de la foștii colegi din armată sau elevii cărora le-a fost profesor și director.

,,Ne exprimăm regretul pentru tragica dispariție a colegului nostru, domnul Sîngeorzan Nicolae, director al Școlii Gimnaziale ”Cristian Herbei” Vărădia de Mureș și transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate”, transmit și reprezentanții ISJ Arad.

Transmitem și noi, pe această cale, sincere condoleanțe familiei îndurerate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.