Program special la Serviciul Pașapoarte și Permise

0
723

Arădenii care vor să își depună săptămâna aceasta actele pentru obținerea de pașapoarte, ori pentru înmatricularea mașinii, trebuie să țină cont de minivacanța bugetarilor. Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, din 15 august prelungește liberele funcționarilor de la stat, din anumite instituții. În altele se lucrează, dar după regim special. Mai precis, nu se vor prelua dosare de către Serviciul Pașapoarte și Permise, în două zile din săptămână.

Prefectura informează cetățenii cu privire la programul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple și a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor în zilele de 16 și 17 august 2018. Astfel, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple își va desfășura activitatea, în cele două zile, între orele 8.30 – 18.30.

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor își va desfășura, în cele două zile, strict activitatea de examinare. Astfel, în 16 și 17 august, joi și vineri – nu se vor prelua dosare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.