Din cauza numărului crescut de infecții respiratorii, înregistrat în această perioadă, au apărut câteva modificări în programul de vizită al pacienților. Este vorba despre conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad care a decis modificarea programului de vizitare a pacienților, toate acestea pentru siguranța tuturor.

Astfel, pe majoritatea secțiilor, pacienții pot fi vizitați de luni până duminică între orele 15.00-17.00.

Cât despre secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă au un program diferențiat: zilnic între orele 12.00-13.00, iar pe Secția de Boli Infecțioase Adulți programul de vizită a fost stabilit între orele 16.00 – 17.00.

Pe secțiile de Neonatologie, Pediatrie I, Pediatrie II, Boli Infecțioase Copii, Chirurgie Pediatrică și Obstetrică Ginecologie, accesul vizitatorilor este strict interzis.

Pacienții vor putea fi vizitați de maximum doi aparținători, pentru cel mult 15 minute. La intrarea pe secție, aparținătorii se vor dezinfecta pe mâini și vor îmbrăca echipamentul de protecție: halat de unică folosință, botoșei și mască. De asemenea, aparținătorii pot afla informații despre pacienți și în afara programului de vizită, adresându-se medicului curant sau medicului de gardă.

Recomandările redacției