Programul lunii mai al Teatrului Clasic Ioan Slavici

0
147
Teatrul Clasic „Ioan Slavici”

Teatrul Clasic Ioan Slavici anunţă pentru luna mai un extrem de bogat şi variat program de reprezentaţii. Prima jumătate a lunii este aproape supraaglomerată cu spectacole, dat fiind că între 7 şi 15 mai  se va desfăşura  ediția a IV-a a Festivalul Internațional de Teatru Nou. După o săptămână-maraton de spectacole dintre cele mai diverse, cu viziuni regizorale spectaculoase şi cu scenografii inovatoare, urmează două săptămâni cu doar trei spectacole, însă toate de maxime tensiuni dramatice.

Joi, 19 mai, pe scena sălii mari, de la orele 19,00, este propusă publicului piesa de teatru Vârful aisbergului, de Antonio Tabares, în traducerea Luminiței Voina-Răuț; spectacolul este regizat de Theodor Cristian Popescu, iar viziunea scenografică aparţine lui Cosmin Ardeleanu.

Sâmbătă, 21 mai,  în sala Studio, de la orele 19,00, se va reprezenta textul dramatic Bull, aparţinând lui Mike Bartlett, în regia lui Bobi Pricop; scenografia este asigurată de Velica Panduru.

Duminică, 29 mai, la sala Studio, de la orele 19,00, se va juca piesa Ursul,  după Anton Pavlovici Cehov, în regia lui  Florin Covalciuc; decorul este opera lui Laurian Popa, iar costumele poartă semnătura Dianei Serghiuță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.