Programul spectacolelor Teatrului de Vară Ethos a fost modificat

0
135

program

Programul Teatrului de Vară Ethos pentru luna august s-a modificat, din motive ce nu ţin de organizatori.

Astfel, în data de 5 august, cu începere de la ora 20.30, spectatorii vor putea urmări piesa „Un bărbat și mai multe femei”, în regia lui Bogdan Huşanu – o adaptare după Leonid Zorin. Într-o tentă comică, va fi pus în scenă eternul conflict dintre bărbat și femeie, bazat pe lupta pentru supremație în relațiile de cuplu.

„Mă mut la mama” de Andreas Petrescu și Gabriel Fătu va fi pus în scenă miercuri 12 august, de la ora 20.30. Piesa este o comedie tristă, dar optimistă, cu accente tragice, despre ceea ce ar putea însemna o familie fericită. Distribuția acestui spectacol este formată din Adriana Trandafir, Andreas Petrescu și Gabriel Fătu.

În seara zilei de miercuri, 19 august, la Teatrul de Vară Ethos va avea loc spectacolul „În vizită la domnul Green”, de Jeff Baron. În centrul atenţiei vor fi Virgil Ogăşanu și Tudor Istodor.

Miercuri, 26 august, de la ora 20.30 urmează să fie pus în scenă spectacolul muzical „Cinema Paradiso”, al cărui autor şi realizator este Marcel Stănciucu. Spectacolul are ca tematică iubirea, tangoul şi Argentina.

Intrarea la evenimentele din cadrul Teatrului de Vară Ethos este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.