tramvai

Tramvaiul circulă pe toate liniile din oraş

Tramvaiul lui Moș Crăciun, care circulă în Arad în perioada sărbătorilor de iarnă, are un program care poate fi consultat pe pagina de internet a Companiei de Transport Public Arad.

Astfel, cei care doresc să afle la ce oră şi în ce staţie soseşte tramvaiul lui moş Crăciun trebuie să acceseze www.ctparad.ro, unde a fost publicat programul tramvaiului pe staţii şi ore.

Conform programului, tramvaiul lui Moș Crăciun va circula de luni până vineri, în intervalul orar 16.00 – 20.00, iar în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 și 20.00.

Tramvaiul a început să circule prin oraş la sfârşitul săptămânii trecute, fiind condus de un vatman costumat în Moş Crăciun.

Reprezentanţii Companiei de Transport Public Arad au menţionat că numai copiii însoţiţi de părinţi sau de educatoare ori învăţătoare vor putea călători cu acest tramvai.

Atât conducerile instituţiilor de învăţământ preşcolar, cât şi cele ale şcolilor primare, sunt invitate să facă, din timp, programări, pentru a se evita aglomeraţia.

Rezervările se pot face la dispeceratul Companiei de Transport Public, la telefon 0257-338.597.

Recomandările redacției