După ce a debutat, etapa trecută, pe noul stadion din Filiaşi, câștigând clar (5-0) contra celor de la Crișul Chișineu-Criș, U Craiova 1948 SA se va muta pe noul stadion Municipal din Târgu Jiu. Anunţul a fost făcut de patronul Adrian Mititelu, pe portal de ştiri care îi aparţine: „Vom juca pe noul stadion din Târgu Jiu! Începând cu meciul următor de pe teren propriu vom juca în capitala Gorjului!”
Adversara de pe 2 noiembrie a liderului din C4 va fi chiar nou-promovata arădeană, Progresul Pecica, care – astfel – a a doua formație oaspete ce evoluează într-un meci oficial pe noua arenă din orașul lui Brâncuși. Stadionul va fi inagurat vineri seara, cu „ciocnirea” dintre Pandurii și U. Cluj, din cadrul ligii secunde la fotbal, pentru ca U. Craiova – Pecica să fie a doua dispută pe puncte de pe iarba noului „Muncipal” din Târgu Jiu.
Dar, până atunci, „galben-albaștrii” au de recuperat terenul pierdut în ultimele două runde, cu ocazia eșecului cu Lipova și remizei de la Târgu Cărbunești. Pe arena „Pădurice” ajunge sâmbătă (de la ora 15) Filiașul, o formație arțăgoasă, care – însă – nu se simte prea bine pe terenuri străine în acest debut de sezon. „În primul rând, am mai spus-o, oricine poate bate pe oricine în această serie, multe depinzând de forma sportivă la care ajung combatantele. Din păcate, noi am fost pe o pantă descendentă din acest punct de vedere în ultimul timp, dar asta mai ales datorită oboselii acumulate. Împreună cu restul colegilor de pe Întâlbanca tehnică, dar și cu ajutorul fotbaliștilor, care trebuie să-și gestioneze cât se poate de bine viața extrasportivă, sperăm să ne prezentăm mult mai bine la partida de vineri. Întâlnim o echipă destul de echilibrată, printre cele valoroase ale seriei, sunt convins că nu va fi deloc simplu să o înfruntăm în acest moment al sezonului. Dar, ca și la fiecare meci, ne propunem maxim, cu atât mai mult cu cât jucăm acasă și le-am rămas puțin datori suporterilor și conducătorilor noștri după ultimele rezultate”, a spus Dan Stupar, antrenorul pecicanilor.
Portarul Marinel Creța e singurul fotbalist indisponibil, în timp ce Szekely ar trebui să revină la dispoziția antrenorilor, deși – probabil – nu va fi aruncat din luptă din primul minut.
Formații probabile:
Pecica: Gârlea – Ilan, Gabor, Wild, Aldan – S. Popa, Moraru – Mager, Arsene, Bozian – Puie.
Filiași: Munteanu – Almic, Moț, Gherghina, Crușoveanu – Calu, Pătrașcu – Kovari, Armășelu, Baciu – Ghighilicea.

Recomandările redacției