muticaDorel Mutică a programat reunirea Progresului Pecica pentru ziua de 15 ia­nuarie, cu primele întâlniri dedicate readaptării la efort și vizitelor medicale. Antrenorul liderului Ligii a IV-a arădene a mărturisit că și-ar fi dorit o pregătire în regim centralizat, dar în calendarul de iarnă al trupei sale nu va intra decât cea pe plan local, pigmentată cu o serie de meciuri de verificare. A fost stabilită deja o dublă cu Frontiera Curtici, pentru 12 respectiv 22 februarie, Voința Mailat figurează și ea printre posibilele partenere, apoi Mutică își dorește să ridice gradul de dificultate prin perfectarea unor întâlniri cu divizionarele C arădene și nu numai.
Peii, de liga secundă
Pecica a reușit o mutare sonoră la sfârșitul anului trecut, aducându-l în curte pe Codrin Peii, cel mai bun atacant al județului din ultimii ani. „Codrin e peste nivelul Ligii a IV-a, are tehnică, inteligență, din punctul meu de vedere poate juca în liga secundă fără pro­bleme. Și când i-am învins pe Semlac 2-0, de departe a fost cel mai bun jucător, ne-a pus probleme”, l-a caracterizat Mutică pe noul său vârf, care promite să alcătuiască, împreună cu Trif, un cuplu ofensiv redutabil.
Ținte, Under 21
Mutică a dezvăluit despărțirile de Borteș și Goia și caută soluții pentru acoperirea sectorului Under 21 din efectiv. „E dificil să-i găsim, și divizionarele C caută jucători sub 21 de ani, dar mai nou sunt niște prețuri de te doare capul, de la liga a doua nu le găsești. Fiecare cere, trebuie să mai și primească. E și riscul să rămână cu marfa nevândută, jucătorul poate suferi și el, dar fiecare cu gândurile lui”, a punctat fostul echipier al UTA-ei, Stelei și Rapidului.

Recomandările redacției