Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad lansează competiţia dotată cu premii Promovează-te inteligent la Expo Arad 2016. Proiectul este dedicat companiilor arădene care doresc să îşi promoveze activitatea şi produsele în cadrul târgurilor organizate de Expo Arad şi Romexpo București.

Care sunt premiile? Pentru locul I  se va asigura promovare la Romexpo București şi Expo Arad, stand gratuit și reclamă gratuită pe siteul CCIA Arad, locul al doilea va fi premiat cu promovare la Expo Arad, stand gratuit şi reclamă gratuită pe siteul CCIA ARAD, iar premiul pentru locul al treilea va consta în promovare la Expo Arad şi stand gratuit.

Cum se poate participa? Se descarcă formularul de înscriere, se completează cât mai detaliat, după care se trimite la adresa de e-mail carmen.crisan@ccia-arad.ro. Imediat ce înscrierea a fost validată, se va expedia la adresa de e-mail notată în documentul de înscriere un e-mail de confirmare.

Pentru a participa la acest concurs, doritorul trebuie să fie membru al Camerei de Comerţ, Industrie și Agricultura a Județului Arad. Cine nu este membru, dar doreşte să participe la concurs, să consulte pachetele de servicii ale CCIA şi să se înscrie acum.

Oana Ilea

Recomandările redacției