Proiecte cu greutate vor fi supuse votului aleșilor CJA, la final de săptămână

0
320

Alegerea unui nou vice­președinte, aprobarea unui program de promovare tu­ristică a Aradului, precum și o nouă rectificare bugetară sunt temele a câtorva dintre proiectele de hotă­râre ce vor sta pe masa aleșilor județeni, la finele acestei săptămâni.
Unul dintre proiectele ce vor fi supuse la vot în ședința Consiliului Jude­țean se referă la aproba­rea obiectivelor şi crite­riilor de performanţă pentru anul 2016, pentru membrii Con­siliului de Administraţie al Regiei Autonome Administraţia Zonei Libere Curtici-Arad. De asemenea, administrația are nevoie de votul consilierilor ju­de­țeni pentru a schimba destinația banilor din plusul bugetar rămas de anul pre­cedent.
Autoritățile vor să poa­tă folosi mai mult combustibil pentru mașinile aflate în parcul auto al Consiliului județean. Drept urmare, va fi supus apro­bării și un proiect în acest sens.
Vor mai fi supuse votului aleșilor județeni și alte proiecte ce vizează ches­tiuni organizatorice. Ședința Consiliului Jude­țean este programată pentru vineri, în data de 22 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.