Proiecte în valoare de 145 milioane lei, din partea CNI în municipiu

0
634

Adrian Cefălan, director de Investiții în cadrul Companiei Naționale de Investiții, a venit la Arad pentru discuții privind alocarea de fonduri de la C.N.I. pentru obiective de investiții din municipiul și județul Arad. Compania Națională de Investiții derulează în județul Arad proiecte în valoare totală de 144.6 milioane lei, fără proiectele aflate în curs de promovare.
La nivelul municipiului Arad, C.N.I are în vedere construirea unui cămin studențesc pentru Universitatea ”Aurel Vlaicu” din Arad, investiție în valoare de 12,15 milioane lei, iar pe lista obiectivelor în curs de promovare se regăsesc: o maternitate, un complex sportiv cu terenuri de fotbal și rugby (în zona Câmpul Liniștii), o bază sportivă de tip 1 și o sală de sport în cartierul Subcetate.
„Am discutat cu domnul Adrian Cefălan, directorul de investiții C.N.I. despre dezvoltarea unui complex sportiv cu patru terenuri de fotbal și două de rugby în zona Câmpul Liniștii. Suplimentar am convenit asupra realizării bazei sportive din Subcetate. Consider că C.N.I. are o datorie morală față de arădeni de a investi în cele două proiecte, a căror realizare, a fost gândită inițial din fonduri locale. În urma discuțiilor de astăzi am primit asigurarea că proiectele municipiului Arad vor fi incluse pe lista de investiții a C.N.I.”, susţine Călin Bibarţ, primarul Aradului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.